27 septembrie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Cleanmaxx Carpet Cleaner

Ai nevoie de un aparat cu ajutorul caruia sa cureti mai rapid si mai eficient suprafete precum covoare sau tapiterie? Cu siguranta ai nevoie de aspiratorul portabil Cleanmaxx Carpet Cleaner. Practic si eficient, este tot ceea ce necesiti atunci cand vechiul aspirator nu mai face fata murdariei acumulate in covor sau iti este greu sa iti cureti masina.

Design-ul aparatului este unul compact, avand dimensiuni relativ restranse si o greutate mica, va fi usor de manevrat. Carcasa este de culoare verde neon, o nuanta foarte vie.

Aspiratorul Cleanmaxx Carpet Cleaner prezinta un recipient de apa cu o capacitate de 480 ml si un recipient pentru colectarea apei murdare de 900 ml.

Aparatul nu doar ca aspira suprafetele, ci le si curata. Astfel, va reusi sa scoata pana si cele mai dificile pete de cafea, vin, mancarea si asa mai departe. Datorita eficientei ridicate, timpul de curatare devine din ce in ce mai mic.

Atentie! La achizitionarea acestui produs, primesti cadou un recipient de 50 ml cu agent de curatare.

Pareri de la clienti

Clientii au fost incantati de modul eficient de aspirare si curatare, astfel ca l-au folosit pentru diverse tipuri de suprafete si s-a descurcat incantator. Multi dintre ei l-au folosit pentru a curata tapiteria masinii si sustin ca s-a descurcat exceptional. Este un aparat multifunctional, care a cucerit multe persoane si au estimat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Suntem de parere ca aparatele multifunctionale ar trebui sa ne starneasca de fiecare data atentia. De ce sa cumperi aparate separate pentru diverse tipuri de nevoi, cand poti achizitiona un aparat care sa fie eficient in mai multe directii? Un exemplu excelent in acest sens este si aspiratorul Cleanmaxx Carpet Cleaner care ne-a surprins. Aici poti verifica si cea mai recenta oferta de pret.

9.2

Calitate

8.8/10

Design

9.0/10

Usurinta folosire

9.4/10

Utilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • aspira si curata pete

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.