23 februarie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Livington MagiCut Deluxe este un dispozitiv foarte practic si util in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti taia, mixa, toca, razui sau amesteca de pana la 80 de ori mai repede. Astfel, acest aparat devine unul multifunctional si poate substitui mai multe electrocasnice.

Livington MagiCut Deluxe este prevazut cu motor de 300 W si are capacitatea de a procesa atat alimente moi, cat si ingrediente mai dure. Beneficiaza de talpa antiaderenta, ceea ce inseamna ca nu va aluneca de pe blatul de lucru in timpul utilizarii.

Aparatul dispune de patru cutite foarte ascutite amplasate pe inaltimi diferite reusind astfel sa marunteasca si sa omogenizeze foarte bine continutul. Puteti introduce atat bucati mari, cat si bucati mici, iar in doar cateva secunde acestea vor fi maruntite excelent. Aparatul poate atinge o viteza de pana la 4200 de rotatii pe minut.

Totodata, dispune de doua boluri din sticla cu capacitatea de 360  ml, respectiv 1000 ml, doua capace pentru depozitare, doua accesorii lama, doua cutite suplimentare, un accesoriu de batut frisca si un accesoriu de amestecat. Componentele acestuia se pot detasa usor si pot fi spalate in masina de spalat vase.

In plus, pentru mai multe detalii despre dispozitiv, aici puteti gasi manualul de utilizare al acestuia.

Vezi detalii si pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Livington MagiCut Deluxe este un aparat foarte practic si eficient care va simplifica munca si preia o parte din sarcinile culinare. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent. In doar cateva secunde marunteste continutul, este usor de folosit si foarte practic. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Livington MagiCut Deluxe

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.6/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 2 boluri din sticla
  • Accesoriu frisca/spuma, accesoriu amestecat
  • Capace pentru depozitare
  • Usor de folosit si de intretinut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *