26 septembrie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

DELIMANO INSTANT WATER

Atunci cand apa calda reprezinta o problema, robinetul electric DELIMANO INSTANT WATER consider ca este o solutie absolut geniala. Indiferent ca ai nevoie la baie sau la bucatarie, robitul este pregatit sa te ajute in aceasta problema. Nu este deloc confortabil sa stai cu mana in apa rece pentru a spala vase, mai ales in sezonul rece. Si nici nu trebuie sa te complaci in aceasta situatie, cand ai la dispozitie alternative foarte bune si deloc costisitoare.

In primul rand, trebuie sa stii ca robinetul DELIMANO INSTANT WATER se instaleaza rapid si extrem de usor, fara sa fie nevoie de vreun profesionist. Va curge apa fierbinte in doar cateva secunde.

Ca si aspect, arata exact ca un robinet normal, iar in interior prezinta un element care se ocupa de incalzirea apei la o temperatura ce poate atinge pana la 60 de grade Celsius. Sigur ca poate fi reglata temperatura, de la apa calduta pana la apa fierbinte.

Robinetul prezinta o putere de 3 W si o capacitate de incalzire a apei de 1.5-2 litri/minut.

Din punctul nostru de vedere, un astfel de robinet constituie solutia ideala. Rezerva de apa calda este nelimitata, poti regla foarte usor si este sigur.

Vei sti intotdeauna cand apa s-a incalzit, pentru ca se va aprinde un bec rosu.

Atunci cand ai un bolier, apa este stocata in interiorul sau o perioada mai mare de timp. Robinetul DELIMANO INSTANT WATER asigura o apa proaspata, pe care o poti adauga pentru ceai, supa sau cafea.

DELIMANO INSTANT WATER este realizat din plastic si metal si prezinta o presiune de lucru de 0.04-0.6 MPa.

Masoara 12.5 x 7 cm si cantareste numai 772 g.

Dat fiind ca este echipat cu comutator de alimentare automat, nu va mai fi nevoie sa conectezi si sa deconectezi de fiecare data cablulu de alimentare electrica manual.

Pareri de la clienti

Clientii au, deopotriva, o parere foarte buna despre acest robinet, iar acest lucru nu este deloc intamplator. Sustin ca este o alternativa foarte eficienta pe care au adoptat-o atat pentru propriile case, cat si pentru casele bunicilor de la tara. Sunt multumiti de faptul ca in doar cateva secunde, aproximativ 5, apa calda incepe sa curga si nu au ce sa ii reproseze. Mai mult decat atat, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca ai putea apela cu toata increderea la robinetul electric DELIMANO INSTANT WATER pentru ca este intr-adevar eficient si te poate ajuta sa scapi de disconfort cauzat de lipsa apei calde. Il poti instala chiar si in casele batranesti de la tara, fiindca indiferent de locul unde il vei amplasa, eficienta va fi aceeasi. In plus, consider ca pretul de achizitie este unul bun si il poti vedea aici.

9.5

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • apa este incalzita foarte rapid
  • posibilitatea reglarii temperaturii
  • design placut
  • usor de instalat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.