27 septembrie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Apa calda este o problema reala si de actualitate in multe zone ale tarii, iar singura varianta ramane aceea de a opta pentru solutii practice care sa va asigure confortul de care aveti nevoie. Robinetul electric Instant Pro Delimano este o solutie la care puteti apela pentru a beneficia de apa calda. Poate fi montata chiar si in perete, furnizand in timp real apa calda.

Este un produs usor si rapid de instalat, fara sa fie nevoie de un profesionist. Beneficiaza de un furtun flexibil, nu stropeste si poate asigura o temperatura de apana la 60 de grade Celsius. In plus, afisajul digital indica temperatura actuala a apei  prevenind astfel si eventualele incidente nedorite.

Robinetul electric de la Delimano poate fi instalat oriunde, chiar si in garaj sau in case de vacanta. Incalzzeste cantitati nelimitate de apa si este prevazut cu un furtun foarte flexibil.  Este o solutie eficienta si inteligenta pentru o problema serioasa. In plus, becul rosu va anunta atunci cand apa la chiuveta s-a incalzit si o puteti folosi. Daca aveti nevoie de apa rece, trebuie doar sa impingeti manerul inapoi si apa rece va incepe sa curga.

Instalarea dispozitivului este foarte usoara chiar si pentru cei cu mai putina experienta Deversorul si aeratorul se afla in pozitie de siguranta la un maner superior, iar manerul prespune o miscare foarte facila de la stanga la dreapta pentru o reglare confortabila a temperaturii apei.  De asemenea, este bine de stiut faptul ca acest robinet nu necesita conditii speciale de instalare, ci doar o priza electrica si instalatie standard de alimentare cu apa.

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, aveti probleme cu apa calda sau alegeti sa achizitionati un robinet electric pentru o casa de vacanta, aceasta varianta de la Delimano poate fi o solutie ideala. Este recomandat pentru uz casnic in spatii unde nu eixsta risc de inghetare si departe de obiecte inflamabile.

Asigurati-va ca este instalat corect si in siguranta cu o sursa de alimentare cosntanta si stabila cu apa, dar si o sursa de alimentare cu impamantare. Lasati manerul in pozitie inchisa mereu si deconectati-l de la sursa de alimetnare daca nu este utilizat mai mult de o zi.

Beeficiaza de protectie la umiditate si rezistenta la apa IPX4 capacitatea de apa fiind cuprinsa intre 0.7-3.5 litri pe minut. Evacuarea apei prezinta un diametru de 3 cm, iar linia electrica interioara 1.5 mmp. Inaltimea robinetului este de 33 cm, iar latimea de 15 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Robinetul electric instant PRO Delimano este o varianta foarte buna pentru furnizarea apei calde asigurand un mod de utilizare sigur. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest produs care i-a ajutat extrem de mult. Confirma faptul ca apa este incalzita rapid, afisajul permite verificarea temperaturii apei, iar produsul in sine este usor de instalat si de folosit. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Robinet electric Instant PRO Delimano

9.8

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Usurinta in utilizare

9.8/10

Pret

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire rapida a apei
  • Usor de instalat
  • Verificare temperatura apa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.