21 februarie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Pentru cei care au probleme cu furnizarea apei calde, o solutie eficienta este robinetul electric instant Rovus. Este un dispozitiv practic si usor de folosit, ce ofera siguranta in utilizare pentru a va putea bucura de un bun confort chiar in confortul propriului camin.

Robinetul electric Instant Rovus va permite sa va bucurati de apa in timp real. In doar cateva secunde apa se va incalzi si va veti putea face treaba. Acesta are la baza o unitate de incalzire proiectata inteligent, integrata intr-un robinet elegant. Trebuie atasat la conducta de apa si fixat. Poate fi montat in baie sau in garaj.

Ofera un dseign elegant, este usor de utilizat si se integreaza excelent si in bai cu design modern. Robinetul propriu-zis poate fi rotit de la stanga la dreapta la 120 de grade. Astfel, veti putea directiona jetul de apa acolo unde aveti nevoie.

Atunci cand manerul este ridicat, afisajul digital indica temperatura, apa incalzindu-se foarte rapid, in doar cateva secunde. In acest fel, il veti putea utiliza in siguranta. De asemenea, pentru a evita supraincalzirea, sistemul se opreste automat la 90 de grade Celsius, apoi porneste din nou la 70 de grade Celsius si este foarte usor de combinat apa calda cu cea rece pentru a obtine temperatura dorita.

Produsul este specail proiectat pentru a furniza apa calda o perioada cat mai mare de timp, astfel fiind realizat din otel inxodabil premium care rezista foarte bine in timp, fara a rugini. Duza detasabila va permite sa o curatati foarte usor si rapid, indepartand depunerile de calcar.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Robinetul instant Rovus este o alternativa foarte buna prin care puteti beneficia de apa calda oricand doriti sau aveti nevoie. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si confirma faptul ca functioneaza excelent. Incalzeste rapid si eficient apa, arata foarte bine si s-a dovedit a fi si durabil, pana in acest moment, neavand vreo problema. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Robinet electric Instant Rovus

9.7

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • Incalzire rapida si eficienta a apei
  • Design elegant
  • Rezistent

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *