2 decembrie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Dri Buddi

Acum poti scapa de hainele puse la uscat prin toata casa, fiindca poti apela cu incredere la uscaotrul de rufe electric Dri Buddi. Este un aparat foarte eficient, mai ales cand nu dispui de suficient spatiu in locuinta pentru a intinde rufele abia scoase din masina de spalat.

Dri Buddi este un uscator de rufe cu totul inovator ce prezinta un motor foarte silentios care are rolul de a sufla aerul cald in invelis, uscand hainele in timp util, dar fara sa afecteze tesatura.

Prezintao structura foarte rezistenta, astfel ca aparatul nu se va indoi si nici nu va rugini. Acesta are capacitatea de a sustine 10 kg de rufe.

O alta solutie la aceasta problema, ar fi fost si un uscator automat, insa ar fi presupus o investitie mult mai mare. Ei bine, acest uscator electric este o alternativa practica si accesibila.

Este suficient sa asezi rufele ude pe umerase in interior, incjizi fermoarul si rotesti butonul pentru a opta pentru timpul de uscare dorit.

Ai posibilitatea de a selecta timpul de uscare de la 30 de minute pana la 3 ore. De retinut este faptul ca hainele se vor usca natural, asemenea situatiei in care s-ar fi uscat afara, mentinandu-si textura moale. Totodata, hainele nu vor mai fi atat de sifonate, dat fiind ca sunt uscate pe umerase.

Consider ca uscatorul Dri Buddi este alternativa ideala pentru persoanele care locuiesc la bloc si nu dispun de suficient spatiu pentru a intinde rufele. In plus, nu te vei mai confrunta cu umiditatea excesiva din apartament.

Atunci cand nu este folosit, uscaotrul se pliaza, devenind usor de depozitat.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca acest aparat a reprezentat un real ajutor pentru ei. Le era foarte greu sa gaseasca un loc in care sa isi poata intinde hainele, iar acum totul s-a simplificat. Ii confirma eficienta si declara ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Personal, consider ca uscatorul Dri Buddi reprezinta un real ajutor in orice locuinta, cu atat mai mult acolo unde nu exista suficient spatiu. Practic si foarte comod, acest uscator vine la pachet si cu o oferta de pret avantajoasa pe care o poti verifica aici.

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • pliabil
  • silentios
  • usuca rapid hainele
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.