30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-190PRO este o reala surpriza placuta din partea celor de la Star-Light sa ofere un produs sofisticat din punct de vedere estetic, dar care nici din  punct de vedere functional nu se lasa mai prejos. Partea si mai interesanta este ca vine la pachet cu un pret mai mult decat decent, insa pana vom ajunge la acest punct, va propunem sa aflati mai multe informatii utile in continuare.

Hota incorporabila Star-Light HAD-190PRO este prevazuta cu o putere de 193 W si prezinta o capacitate de absorbie maxima foarte buna, ce ajunge pana la 650 mc/h. Dispune de trei trepte de putere pe care le veti putea adapta in functie de necesitate. Este echipata cu un singur motor, dar foarte puternic, capabil sa absoarba eficienta mirosurile nedorite si grasimea. Este prevazuta cu un filtru lavabil din aluminiu, ce se poate detasa usor pentru a fi curatat.

Pentru o mai buna vizibilitate, hota a fost echipata si cu doua becuri LED care au avantajul ca, spre deosbire de becurile clasice, sa se consume mult mai greu.

Star-Light HAD-190PRO iluminare

Burlanul de aerisire are un diametru de 15 cm. In acelasi timp, hota este incadrata in clasa de eficienta energetica B, inregistrand anual un consum de aproximativ 59 kWh.

Din punct de vedere estetic, este un produs deosebit, realizat din sticla termorezistenta incadrandu-se excelent in bucatarii elegante. Panoul de control este prevazut cu butoane touch oferind o interfata intuitiva. Dimensiunile hotei sunt de 40 cm inaltime, 60 cmlatime si 39 cm adancime, avand o greutate de 11.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light HAD-190PRO este o hota decorativa foarte interesanta, ce absoarbe eficient mirosurile, oferind in acelasi timp si un design elegant. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au facut o alegere excelenta. Acestia sustin ca isi face treaba foarte bine, arata senzational, iar pretul este mai mult decat convenabil. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *