30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Hidrofor 19L Steinhaus PRO-BOO19

Steinhaus PRO-BOO19 este un hidrofor echipat cu o pompa realizata din fonta si o butelie cu o capacitate de 19l, un comutator de presiune, un manometru pentru verificarea presiunii si un furtun flexibil antivibrant.

Hidroforul Steinhaus PRO-BOO19 poate fi utilizat in gospodarie pentru aprovizionarea cu presiune constanta a apei, fie din fantani sau din cisterne. Steinhaus PRO-BOO19 poate fi folosit pentru apa menajera, lavoare, toalete, masini de spalat sau chiar la udatul gradinilor pe timp de vara.

Are o putere de 800W, suficient de puternic pentru a asigura un debit maximd de 3200 l/h. Inaltimea de refulare este de 38m iar adancime de absorbtie este de 8m.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest hidrofor sunt incantati de materialele de calitate din care este realizat, precum si de raportul calitate-pret, care, spun ei, este unul excelent. Acestia afirma ca isi face treaba cu brio si ca au facut o alegere excelenta.

Concluzii autor

Daca stai la casa, acest hidrofor Steinhaus PRO-BOO19 poate fi perfect pentru a asigura apa necesara de zi cu zi, atat de necesara in activitatile zilnice pe care le faci. Puteti sa profitati de oferta si sa il achizitionati la cel mai bun pret aici!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Putere 800W
  • Butelie 19l
  • Debit 3200 l/h
  • Inaltime refulare 38m

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *