15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Invertor de sudura MMA Steinhaus PRO-IW160M

Steinhaus PRO-IW160M este un invertor de sudura foarte puternic, cu o tehnologie arc electric MMA, mobil in acelasi timp gratie greutatii foarte reduse si a dimensiunilor compacte. Curentul de sudura maxim este de 160A iar diametrul maxim al electrodului ce poate fi folosit este de 1.6-4mm. Dispune de un ventilator de racire integrat ce asigura o durata mare de fuctionare.

Invertorul de sudura poate fi folosit cu succes pentru aplicatii precum sudarea cu arc electric cu electrozi inveliti: rutilici, bazici, inox;

Vine la pachet cu urmatoarele accesorii incluse:

  • Cablu de 2 metri cu suport pentru electrozi
  • Cablu de 1.5 metri cu cleste pentru masa
  • Masca de sudura cu sticla sudura
  • Perie cu ciocanel pentru zgura
  • Curea de transport

In privinta sigurantei, aparatul face parte din clasa de protectie IP 21S si clasa de izolatie H, asigurand o protectie termostatica la supratensiune si la subtensiune. Astfel va fi asigurata o stabilitate mare a curentului de sudura la fluctuatiile tensiunii de alimentare.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest invertor de sudura sunt incantati si foarte multumiti de alegerea facuta, afirmand ca este un produs pe care il recomanda si cu care isi fac treaba cu succes. Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul excelent, fiind un produs de calitate superioara la un pret foarte mic.

Concluzii autor

Personal consider ca este un invertor de sudura ce face fata cu brio oricarei provocari, fiind ideal pentru lucrari pe langa casa si nu numai. Puteti sa consultati o oferta de pret avantajoasa aici!

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-IW160M

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.2/10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *