30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Patut pliant Wunderkid

Patut pliant Wunderkid este special conceput pentru deplasari, fiind dotat cu tot ce este strict necesar pentru a oferi bebelusului tau confortul de acasa, chiar si atunci cand sunteti plecati in calatorii.

Varsta de utilizare pentru bebelusi este de 0-36 luni, greutatea maxima fiind de 15 kg.

Un avantaj major al acestui model de patut pliabil il reprezinta faptul ca este foarte usor de asamblat si dezasamblat, oferind pliere compacta. In plus dispune de o arcada de jucarii de plus detasabile, de doua roti cu sistem de blocare ce faciliteaza mutarea patutului in orice loc doriti, precum si de o masuta detasabila de schimbat scutece, ce este necesara in cazul unui bebelus, chiar si atunci cand sunteti plecati in deplasari.

Calitatea materialului este una foarte buna, scheletul metalic fiind realizat din otel de calitate superioara.

Lateralele patutului sunt realizate dintr-un material transparent tocmai pentru a va permite sa il supravegheati in orice moment. Ca accesorii mai amintim un buzunar pentru jucarii, precum si o geanta pentru transport.

Dimensiunile patutului deschis sunt urmatoarele: Lungime 120cm – latime 60 – inaltime 76 cm.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest patut pliabil pentru bebe sunt foarte multumiti de alegerea facuta, afirmand ca este foarte usor de transportat si montat, raportul calitate-pret fiind deasemenea foarte ok. Ceea ce i-a impresionat cel mai mult este calitatea finasajelor acestui patut pliabil, precum si faptul ca are tot ce este strict necesar pentru un patut de bebe.

Concluzii autor

Consider ca este un patut pliabil foarte bun, cu o calitate ridicata a materialelor si ce este cel mai important, foarte usor de transportat si impachetat. Raportul calitate-pret este unul excelent iar review-urile pozitive ale clientilor il recomanda din plin.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret foarte ok
  • Calitate buna a materialelor
  • Excelent pentru calatorii si nu numai
  • Schelet metalic de otel

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *