25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Steinhaus PRO-HPC18

Steinhaus PRO-HPC18 este un aparat de curat cu presiune ideal pentru a curata pavaje, mobilier de gradina, pereti sau autoturisme, aplicabilitatea acestuia fiind diversa.

Acest aparat a fost special conceput pentru a va usura munca de spalare a suprafetelor mari in doar cateva minute, cu un efort minim, mai ales daca locuiti la casa.

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, fiind foarte usor de transportat si manevrat. Acest aparat indeparteaza foarte rapid si usor mai multe tipuri de mizerie cum ar fi: muschi, noroi, praf, reziduuri, mucegaiuri etc.

Motorul este unul foarte puternic, de 1800W si presiunea are valoarea de 140 bar, facand fata astfel celor mai exigente sarcini de curatare a mizeriei.

Pareri de la clienti

Clientii au cumparat in numar foarte mare acest aparat de curatat cu presiune si sunt foarte multumiti de alegerea facuta, atat din punct de vedere al raportului calitate-pret, cat si a modului in care functioneaza si se comporta, catalogandu-l ca un „aparat minunat”.

Concluzii autor

Daca locuiti la curte, atunci nu trebuie sa va lipseasca un astfel de aparat de presiune, fie ca este vorba de aceasta marca sau alte marci mai cunoscute, dar si mai scumpe. Raportul calitate-pret il recomanda, cat si clientii care detin un astfel de aparat.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1800W
  • Sistem de dozare detergent;
  • Suporti pentru furtun, pistol si lance;

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *