30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Kring Sylvie

Revenim cu un alt review despre o noua canapea – Kring Sylvie, care a reusit sa obtina un rol important in topul vanzarilor. De ce? Fiindca reuseste sa imbine cu brio confortul, calitatea si stilul, fiind potrivita atat pentru casa, cat si pentru birou.

Aceasta este prevazuta cu un design foarte atragator, fiind disponibila pe mai multe nuante:

Deci, culoarea nu va fi problema, fiindca ai de unde sa alegi pentru o asortare perfecta.

Canapeaua Kring Sylvie dispune de sistem de recliner, potrivita pentru persoanele care vor sa se relaxeze intre pernutele moi si delicate cu care este prevazuta aceasta. Totodata, locurile laterale sunt prevazute cu mecanism de balansare, ce va aduce un maxim de confort in timp ce te uiti la un film. Prin balansare, vei putea alege intre trei trepte de confort.

Cadrul sezut este realizat din lemn masiv de pin si sistem recliner din metal, iar cadrul brat este fabricat din PAL, placaj si MDF.

Sezutul extensibil este realizat din spuma poliuretanica si arcuri, spalatul din spuma poiuretanica, bratele tot din spuma poliuretanica cu vata poliesterica si carton. Dosul contine in proportie de aproximativ 73% bumbac si 27% poliester.

Husa canapelei este realizata din capanea pe baza de poliester.

Pentru o intretinere cat mai buna a canapelei, recomandam curatarea sa periodica, saptamanala chiar cu o perie de haine. De asemenea, este de preferat sa fie ferita de umezeala, caldura si protejata impotriva zgarieturilor sau frecarii de suprafete dure.

Poate fi curata cu detergenti speciali, ce nu contin clor. Ceara se indeparteaza utilizand o hartie impreuna cu fierul. Guma de mestecat va fi acoperita cu gheata, petele de cafea vor fi indepartate cu o carpa umeda si detergent, sangele cu apa rece, ciocolata cu apa si sapun, sucuul cu otet si amoniac, cerneala si rujul cu acetona.

Produsul va ajunge la cumparator demontat, iar in interiorul cutiei, se regasesc toate obiectele si instrumentele necesare, precum si ghidul pentru ansamblare. Suplimentar, s-ar putea sa fie nevoie de surubelnita si ciocan.

 Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de aceasta canapea, iar daca ar fi nevoie, ar recumpara-o. Este eleganta si foarte practica, se intretine usor si este extrem de comoda. Nu au gasit puncte slabe, motiv pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Kring Sylvie este o canapea foarte draguta, potrivita atat pentru acasa, cat si pentru birou. Este disponibila pe mai multe nuante si consideram ca ar putea acoperi toate gusturile. Este extrem de comoda, iar materialele utilizate sunt de inalta calitate. Aici poti verifica cea mai buna oferta de pret.

9.3

Calitate

9.4/10

Design

9.3/10

Usurinta folosire

9.4/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • comoda
  • mai multe variante de culori

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *