24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Startonight

Tapetul face parte din elementele care iti poate schimba in totalitate incaperea. Fototapetul Startonight Fereastra spre o dimineata insorita oferae camerei un efect aparte, mai ales daca dormitorul are tendinta de a fi intunecat.

Startonight are capacitatea de a lumina chiar si in absenta unei surse de lumina. Sunt necesare doar 30 de minute pentru a incarca tapetul cu energie, astfel incat sa lumineze intreaga noapte.

Materialul luminos din care este realizat, este ecologic, astfel ca nu contine fosfor, nu este radioactiv si, bineinteles, nu dauneaza sanatatii membriilor familiei si, cu atat mai putin, medului inconjurator.

In ceea ce priveste montajul, se executa destul de usor. Ai nevoie de o galeata cu apa, o pensula, o rola de cauciuc sau silicon pentru tapet, un poloboc si un creion.

Pentru a fi siguri ca protejati parchetul si mobilierul, poti acoperi totul cu o folie.

Inainte de aplicare, peretele trebuie sa fie curatat, neted, fara grasimi. In cazul in care exista denivelari, zona va trebui nivelata.

Adezivul va fi primit gratuit alaturi de tapet. Va fi necesara dizolvarea in apa, respectand proportiile sugerate, pe care le vei gasi in pachet.  Sunt necesare aproximativ 3 minute pentru a actiona, dupa care va putea fi aplicata prima piesa.

Pentru a fi sigur ca este lipit drept si corect, poti insemna cu un creion.

Tapetul se usuca in aproximativ 24-48 de ore.

Pareri de la clienti

Clientii s-au declarat multumiti de calitatea acestui tapet, care arata excelent lipit de perete. In plus, se aplica mai usor decat s-ar fi asteptat, iar efectul este intr-adevar unul incantator. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Fototapetul Startonight reprezinta un model foarte interesant, care se lipeste usor, iar calitatea isi spune cuvantul. Cei mai multi dintre cumparatori au lipit tapetul in bucatarie. Efectul este unul foarte interesant si il recomandam cu incredere. Pentru a verifica si o oferta de pret, poti intra aici.

9.3

Calitate

9.4/10

Design

9.4/10

Usurinta folosire

9.3/10

Pret

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de aplicat
  • lumineaza in absenta luminii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *