30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Kring Delta este un model de living foarte interesant mai ales pentru cei care isi doresc sa isi mobileze sufrageria, dar nu sunt dispusi sa faca o investitie prea mare. Cine a spus ca o casa moderna trebuie sa fie neaparat scumpa? Nici gand, iar acest model de living este exemplul perfect in acest sens. Te poti bucura de o casa moderna si confortabila chiar si cu un buget mai mic.

Revenind la setul pentru living Kring Delta vreau sa mentionez ca datorita combinatiei de culori sonoma si stejar, poate fi foarte usor. Fie ca iti doresti un living mai luminos, fie unul mai intunecat si inti, te poti juca cu nuanta canapelei, a covorului sau draperiilor, fiindca nu este o combinatie de culori pretentioasa. Fronturile si corpurile sunt realizate din pal, ce se intretin foarte usor si sunt destul de rezistente. Personal, imi place faptul ca desi nu este un corp foarte mare, totusi incap suficiente lucruri pe rafturi si in setare, deci este si foarte practic din perspectiva spatiului pentru depozitare.

Acest set pentru living poate fi o solutie chiar si pentru living-urile nu foarte spatioase fiind dimensiunile acestuia sunt de 220 cm lungime, 178 cm inaltime si 41 cm adancime. Fiindca vine neasamblat, veti primi in pachet si o schita care va va indruma astfel incat sa asamblati usor si rapid mobila, fara sa fie nevoie de ajutor specializat.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest set de mobilier si sustin ca arata bine si este foarte incapator astfel ca pot depozita destule lucruri in interiorul sau. Culoarea acestuia nu este una pretentioasa, iar clientii au remarcat ca praful nu este foarte vizibil pentru ca, din pacate, pentru multi acesta constituie o reala problema, pentru ca la un interval de 2-3 zile dupa ce a fost indepartat, se depune inapoi pe mobila. Recomanda acest set si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzii autor

Kring Delta este un model de living ideal pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare, dar care totusi isi doresc sa se simta confortabil in propria locuinta si sa se bucure de un decor intim si placut. Din punctul meu de vedere, luand in considerare pretul mic de achizitie consider ca merita cumparat, iar, cel mai important, este ca prezinta si suficient spatiu de depozitare.

Review pe scurt: Living Kring Delta

8.5

Calitate

8.0/10

Rezistenta

8.8/10

Pret

8.8/10

Design

8.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de asamblat
  • Suficient spatiu de depozitare
  • Nuante usor de asortat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *