25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Kring Abel este un fotoliu interesant potrivit pentru o casa moderna decorata cu bun gust. Se adapteaza usor oricarui stil pentru un decor placut si relaxant. Trebuie doar sa iti lasi imaginatia sa zboare si sa iti pui personalitatea in valoare prin decorul casei pe care il alegi.

Fotoliul Kring Abel poate fi o alternativa si pentru incaperile mai putin spatioase, unde fiecare loc trebuie valorificat la maxim. In plus, interesant este si faptul ca poate fi extins, ceea ce inseamna ca atunci cand aveti un musafir, poate dormi pe el. Este prevazut cu o structura metalica si tapiterie din material textil. Ofera tot confortul de care aveti nevoie, poate mai mult decat m-as fi asteptat.

Dimensiunile acestuia sunt de 85 cm lungime, 80 cm latime si 90 cm inaltime. Este disponibil si in varianta gri sau rosu.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si ne-au oferit cateva detalii utile. In primul rand, sustin ca este un fotoliu foarte confortabil ce se poate regla pe mai multe pozitii de inclinare, inclinarea realizandu-se pe mai multe unghiuri prin aplicarea spatarului: in fata, in spate si iar in fata, pana cand auziti un click. Stofa cu care este prevazut este de calitate, rezistenta si foarte placuta. Nu face scame si arata foarte bine chiar si dupa ceva timp. Structura metalica este destul de solida, putand sustine greutatea chiar si a doua persoane, insa nu cu greutati foarte mari. Husa se poate detasa si poate fi spalata fara probleme in masina de vase. Sunt foarte incantati de achizitia facuta si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzii autor

Kring Abel este un model de fotoliu extensibil foarte bun, realizat din materiale calitative, fiind foarte usor de asamblat. Rezista foarte bine in timp atat structura, cat si materialul husei, nu se scamoseaza si nu se deterioreaza. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa foarte buna chiar si pentru spatii mai mici.

Review pe scurt: Kring Abel

0.00
9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Husa detasabila
  • Rezistent
  • Extensibil
  • Inclinatie reglabila

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *