30 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Philips Daily Collection HR2100/50

Cauti un blender eficient, dar nu foarte scump? O idee de luat in calcul este blender-ul Philips Daily Collection HR2100/50 care ar putea deveni aparatul ideal nevoilor tale. Insa de acest lucru este nevoie sa te convingi singur, verificand toate detaliile pe care noi ti le vom prezenta in cadrul acestui articol.

Blender-ul Philips Daily Collection HR2100/50 este prevazut cu un motor de 400 W ce va presupune o amestecare usoara. Cu ajutorul modului Impulsuri vei putea regla gradul, dar si durata de amestecare.

Aparatul este prevazut cu vas din plastic, insa destul de rezistent la socuri.

Indicatorul de blocare va fi eficient in masura in care vei sti intotdeauna cand blender-ul va putea fi folosit in conditii de maxima singuranta.

Capacitatea bolului este de 1.25 litri si dispune de doua trepte de viteza si functia Turbo.

Detine sistem de stocare al cablului pentru a nu ocupa spatiu inutil in bucatarie.

Pareri de la clienti

In mare parte, clientii sunt incantati de acest produs pe care il aprecieaza drept unul eficient care isi face treaba in conditii bune. D easemenea, sustin ca au incercat sa prepare smoothie, supe si alte retete interesante si totul a decurs cum trebuie. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Blender-ul Philips Daily Collection HR2100/50 este un aparat de mare ajutor in bucatarie, care se descurca foarte bine. Este usor de utilizat si curatat, iar modul de functionare este destul de buna. In plus, pretul propus este unul accesibil si il poti vedea aici.

8.6

Calitate

8.3/10

Usurinta in folosire

8.8/10

Fiabilitate

8.8/10

Pret

8.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • usor de curat
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *