27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Avance Collection HR2195/00

Un blender potrivit iti poate usura foarte mult munca in bucatarie. In plus, poti prepara fel de fel de smoothie-uri si alte combinatii naturale si foarte delicioase. Philips Avance Collection HR2195/00 este un blender puternic si eficient, despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review.

Indata ce l-am desfacut din pachet, am observat un aparat cu un aspect placut, carcasa de culoare argintie cu negru, central fiind amplasat butonul de unde vei controla aparatul.

Philips Avance Collection HR2195/00 inregistreaza o putere de 900 W si o capacitate generoasa de 2 litri. Detine nu mai putin de 13 trepte de viteza si functia Pulse. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un blender?

Vasul este realizat din sticla rezistenta, astfel ca vei putea adauga chiar si alimentele fierbinti.

Tehnologia ProBlend 6 este ideala pentru amestecarea fructelor, taierea legumelor si zdrobirea ghetii.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca produsul are o constructie solida, iar finisajele sunt foarte atent realizate. Puterea mare face diferenta, iar ingredientele sunt transformate numaidecat intr-o pasta in doar cateva secunde. Totodata, considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Philips Avance Collection HR2195/00 este un aparat cu o constructie solida si finisaje de calitate, care vine in ajutorul oricarei gospodine. Este usor de utilizat, dar si de curatat, piesele mobile fiind compatibile cu masina de spalat vase. Daca esti interesat de o oferta de pret buna, poti intra aici.

9.3

Calitate

9.6/10

Usurinta in folosire

9.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate generoasa
  • bol din sticla
  • constructie solida
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *