14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Bosch AQUATAK 37-13 PLUS

Intretine gradina si teresa mai usor cu ajutorul aparatului de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 37-13 PLUS care iti va fi mereu la indemana. Stim ce inseamna ca sa ai o terasa spatioasa si o gradina ingrijita, de aceea iti recomandam cu incredere aceste produs, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Aparatul de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 37-13 PLUS ofera o putere de 1700 W si o presiune maxima de 130 bar. Debitul maxim ajunge pana la 370 l/h, iar temperatura la 40 de grade Celsius.

Manerul este pliabil, aparatul fiind foarte usor de manevrat.

Dispune de depozitare inovatoare a furtunului, suport intergrat pentru accesorii, sistem SDS cu cuplaje rapide, filtru de apa, sistem de dozare detergent si sistem de curatat terase.

Gratie numarului mare de accesorii din dotare, vei reusi sa cureti rapid si eficient intreg spatiul dorit.

Consumul energetic va fi redus datorita funcitei Autostop.

Are o greutate de 6.5 kg.

Lungimea furtunului este de 6 m, in timp ce lungimea cablului este de 5 m.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca au reusit sa curete eficient de la alei, garduri de beton, terase, pana lla covoare si chiar masini. Totusi, trebuie sa fiti atenti si la detergentul pe care il adaugati care joaca un rol important. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

Bosch AQUATAK 37-13 PLUS este un aparat de spalat cu presiune foarte interesant care va reprezenta un real ajutor indeosebi pentru persoanele care locuiesc la casa. Se descurca eficient, iar clientii s-au declarat multumiti. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret interesanta.

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • cap curatare terasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *