27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beper 40.946

Cred ca  Beper 40.946 este genul de aparat pe care este bine sa il ai intotdeauna in casa, pentru ca iti poate fi de ajutor mai frecvent decat te-ai fi asteptat. Si aici nu ma refer doar la celulita, care este evident ca trebuie sa ai si tu o contributie majora pentru a reusi sa o elimini in totalitate. Te asteptam sa vezi in continuare despre ce este vorba!

Beper 40.946 este, la baza, un masaj anticelulitic profesional ce ajuta la imbunatatirea aspectului pielii tale. Sigur ca este nevoie si de putina vointa din partea ta, totusi nu vrem sa ai asptari ireale.

Asigura o putere de 25 W si este prevazut cu 4 accesorii interschimbabile.

Utilizeaza caldura cu infrarosu si presiune pneumatica.

Interesant de stiut este faptul ca aparatul este un real ajutor chiar si impotriva durerilor de spate, de gambe si asa mai departe. Chiar ajuta! 😊

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic si l-au folosit nu doar pentru reducerea celulitei. Sustin ca este ideal impotriva durerilor de spate, de gambe, de picioare si asa mai departe. Sustin ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Beper 40.946 este un aparat simpatic si chiar util in orice locuinta. Nu vrem sa cream o imagine falsa a produsului si nici sa il laudam mai mult decat este necesar. In principiu, este aparatul ideal pentru relaxare, insa nu poti sa te astepti sa iti topeasca celulita, cat timp tu nu contribui prin adoptarea unui stil de viata echilibrat. Aici poti gasi si oferta de pret actuala care, din punctul nostru de vedere, este foarte buna.

Pareri pe scurt: Beper 40.946

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • relaxant
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu face minuni in combaterea celulitei fara un stil de viata adecvat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *