22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AK54270+

Daca va doriti o combina frigorifica la un pret accesibil, care sa dispuna de un volum bun pentru alimente, cat si de o clasa de energie A+, atunci Arctic AK54270+ este alegerea perfecta. Aceasta ofera un consum de energie redus cu pana la 24% fata de un produs similar cu clasa A, putand astfel sa va bucurati din plin de toate functiile pe care aceasta le ofera.

La interior combina dispune de rafturi confectionate dintr-o sticla foarte rezistenta, ce pot fi ajustate in functie de nevoile dvs, de o zona speciala pentru fructe si legume, dar si de o zona in care va puteti pozitiona sticlele de dimensiuni mari sau borcane. In ceea ce priveste congelatorul, amintim faptul ca prezinta un sertar de inghetare rapida, care este foarte util atunci cand doriti sa congelati alimente intr-un timp foarte scurt.

Arctic AK54270+ dispune de un termostat ajustabil pentru ca dvs sa va puteti seta temperatura in functie de conditiile de pastrare ale alimentelor, dar si de cea a mediului ambiental.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, insa in zona de congelator dezghetarea se face manual, fiind poate singurul minus al acestei combine frigorifice al celor de la Arctic.

Din punct de vedere al designului putem afirma ca este unul destul de simplist, insa fiabilitatea si organizarea excelenta a alimentelor in interior ar trebui sa primeze in luarea oricarei decizii ce tine de alegerea unei combine frigorifice.

Pareri de la clienti

Parerile despre combina frigorifica Arctic AK54270+ sunt dintre cele mai bune, toti ceea care au achizitionat pana in momentul de fata declarandu-se foarte multumiti de produs, avand in vedere ca pretul este unul foarte mic.


Concluzii autor

Ca si concluzie, putem afirma faptul ca Arctic AK54270+ merita achizitionata de cei care nu doresc sa iroseasca banii pe un aparat frigorific brand doar pentru simplu fapt ca are un design mai finisat, raportul calitate-fiabilitate-pret fiind excelent in cazul combinei frigorifice pe care tocmai v-am prezentat-o. Prin urmare recomandam din plin acest model nou al singurului brand romanesc de electrocasnice, chiar daca nu este un model de top, insa cel mai important este acela de a-si face treaba, adica de a pastra alimentele proaspete!

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.7/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • raport calitate-pret excelent
  • rafturi ajustabile
  • dezghetare automata frigider
  • termostat ajustabil

Argumente CONTRA

  • design simplist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *