27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Arctic EF6100A+

Atunci cand spatiul de depozitare devine o problema, fara doar si poate, ai nevoie de o masina de spalat rufe slim. Un model interesant este masina de spalat rufe slim Arctic EF6100A+ care se integreaza foarte usor si in cele mai restranse spatii. Totodata, am observat ca se bucura de o popularitate mare in randul cumparatorilor, deci  cu siguranta constituie un subiect de actualitate, ce merita dezbatut.

Fiind un model slim, va avea urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 41.5 cm ( l x L x A) si cantareste 55 de kg. In ceea ce priveste design-ul, se inscrie in tiparele clasice, cu interfata alba. Frontal, se afla butoanele de unde vei porni masina si cuva pentru detergenti.

Arctic EF6100A+ dispune de o capacitate de 6 kg, pe care o apreciem drept una medie. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, motiv pentru care consumul va fi unul decent.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, pe care probabil nu o veti folosi foarte des la maxim.

Este dotata cu 14 programe de spalare, suficient de diversificate. Acestea se adreseaza tipurilor de tesaturi (bumbac, lana, sintetice etc), dar si altor nevoi.

Este prezent programul rapid care dureaza doar 30 de minute si presupune o spalare sumara, ceea ce inseamna ca ar fi recomandat sa adugi hainele cu grad scazut de murdarie.

Mai amintim ca program special si cel de spalare manuala, care imita foarte bine spalarea in lighean, iar cu ajutorul acestui program vei spala hainele ceva mai pretentioase sau chiar adidasii.

In timpul spalarii, masina emite un zgomot de 60 dB, iar in timpul centrifugarii, 76 dB.

Pareri de la clienti

Chiar daca nu este una dintre cele mai performante modele de masini de spalat, clientii au fost multumiti de produsul in cauza. Sustin ca se descurca excelent si reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu ea. In plus, acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Arctic EF6100A+ este un model de masina de spalat rufe destul de simpla, insa acest aspect nu o impedica sa fie cat se poate de eficienta. Cu o incarcare medie si programe suficient de diversificate, aceasta isi va face treaba cum promite. Aici poti verifica si oferta de pret actuala.

8

Calitate

7.6/10

Design

8.0/10

Usurinta folosire

8.4/10

Pret

7.8/10

Consum

8.0/10

Argumente PRO

  • slim
  • programe diversificate

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *