16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Masina electrica de tocat rosii Ardes AR7400

Masina de tocat  rosii Ardes AR7400 este un aparat electric ideal pentru prepararea sosului de rosii proaspat facut in casa, astfel incat toata iarna sa aveti la indemana atunci cand va este necesar.

Este destinata uzului profesional, insa se poate folosi cu succes si in casa, mai ales daca toamna obisnuiti sa procesati cantitati mari de rosii si doriti sa o faceti intr-un timp mai scurt, fie ca este vorba de suc de rosii sau bulion de casa.

Ardes AR7400 este o masina de tocat foarte rezistenta si fiabila, fabricata din aluminiu turnat sub presiune, special pentru utilizare alimentara.

Dispune de o putere de 400W, ce asigura o capacitate de tocare de 2.5 kg rosii/minut, adica 150 kg rosii pe ora.

Piciorusele anti-alunecare din dotare sunt special concepute astfel incat sa nu existe incidente neplacute pe parcursul utilizarii.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest aparat de tocat rosii Ardes AR7400 se declara multumiti si uluiti de cantitatea mare de rosii pe care o pot procesa. Desi poate parea pretul cam mare, acestia afirma ca raportul calitate-pret este unul corect si ca merita achizitionata.

Concluzii autor

Personal consider ca Ardes AR7400 este o masina de tocat utila, mai ales daca locuiti la casa si dispuneti de un beci rezistent, unde puteti mentine sucul de rosii mai mult timp. Puteti sa profitati de oferta si sa o achizitionati la un pret bun aici.

 

9.3

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Capacitate mare de tocare 150kg/ora
  • Fiabilitate ridicata
  • Constructie solida
  • Picioruse antialunecare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *