Radiator cu quartz ARGO CREOLA Q3, 1500 W, 3 trepte de putere, Dispozitiv de siguranta anti-rasturnare, 3 tuburi de quartz

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review ARGO CREOLA Q3

ARGO CREOLA Q3 este un radiator cu quartz potrivit pentru incalzirea unor camere ceva mai mici, fiindca nu este foarte puternic. In principiu, un dormitor mai mic ar fi ideal pentru a obtine rezultatele dorite de la acest aparat.

Radiatorul ARGO CREOLA Q3 prezinta o putere de 1500 W si trei trepte de putere ce inregistreaza un consum de 500 W, 1000 W si 1500 W. Este potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 20 mc. Daca incaperea are o inaltime standard de 2.5 metri, atunci suprafata rezultata este de 8 mp.

Respectand aceasta suprafata ori volum, atunci trebuie sa te astepti ca aparatul sa incalzeasca destul de rapid camera.

In ceea ce priveste siguranta, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca este dotat cu dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii, dar si a supraincalzirii.

Dimensiunile acestui radiator sunt de 21 x 41 x 18.3 cm (l x L x A) si are o greutate de doar 1.53 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un radiator mic si eficient pentru incaperile de dimensiuni reduse, asa cum am mentionat si noi anterior. In principiu, respectand acest lucru, aparatul isi face treaba foarte bine si sunt multumiti. Considera raportul calitate/pret rezonabil.


Concluzii autor

ARGO CREOLA Q3 este un aparat foarte practic, pe care il recomandam atunci cand doresti sa incalzesti un dormitor mai mic. Este silentios, nu ocupa mult spatiu si nici nu presupune o investitie mare. Aici poti verifica pretul actual.

7.2

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret mic
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • doar pentru incaperi mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.