8 iunie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Review ARGO DIANA

ARGO DIANA este un incalzitor cu infrarosu pe care il poti folosi pentru incalzirea unei terase ideal in sezonul rece. Atunci cand esti fumator, esti nevoit sa iesi pe terasa, iar acest lucru ar putea fi deranjant in sezonul rece, cand temperaturile scazute isi spun cuvantul. Atunci, iti recomandam un astfel de aparat pentru a diminua disconfortul provocat.

Incalzitorul ARGO DIANA este prevazut cu rezistenta din fibra de carbon ce prezinta o durata lunga de viata. Caldura va fi emanata instantaneu, fiind eliberata de razele infrarosii.

Este un aparat cat se poate de sigur fiind prevazut cu protectie IP55, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme pentru exterior.

Inaltimea poate fi reglata foarte usor in intervalul 1.80 -2.08 metri. De asemenea, poti ajusta si inclinarea si orientarea.

Inregistreaza un consum maxim de 2000 W.

Dimensiunile acesteia sunt de 208 x 59 x 40 cm  si cantareste 10.7 kg.

Pareri de la clientii

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte practic si util pentru o terasa si, personal, sunt multumiti de modul in care isi face treaba. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.


Concluzii autor

ARGO DIANA este un incalzitor cu infrarosu potrivit pentru incalzirea unei terase, ce permite o flexibilitate destul de mare, prin ajustarea inaltimii, dar si a inclinarii. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret propusa, poti intra aici.

7.3

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • inaltime reglabila
  • ansamblare usoara

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.