8 iunie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Argo Jazz

Argo Jazz este un convector foarte interesant potrivit pentru incalzirea unei anumite camere in sezonul rece, care, din punctul meu de vedere, se descurca destul de bine. In continuare, vei afla toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti chiar inainte de o eventuala achizitie.

Convectorul Argo Jazz prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu trei moduri de incalzire si anume: Eco, Confort si Super. Consumul minim de energie este de 750 W, iar cel maxim de 2000 W. Este potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 60 mc.

Convectorul este dotat cu un ventilator puternic, distribuind aerul uniform, astfel icnat incaperea sa fie incalzita mai rapid.

Totodata, este un aparat foarte sigur in utilizare, fiind prevaut cu dispozitiv de siguranta impotriva supraincalzirii.

Mai mult decat atat, avand manere laterale, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta.

Dimensiunile acestuia sunt de 38 x 60 x 12 cm (l x L x A) si cantareste doar 3 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest convector se descurca excelent, cat timp este respectat volumul respectiv. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, ceea ce constituie un avantaj. In acelasi timp, cumparatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

In principiu, Argo Jazz este un convector foarte eficient si destul de ieftin care isi face treaba in parametrii optimi. Nu ocupa mult spatiu, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta si este silentios. Aici poti beneficia de o oferta de pret foarte buna.

7.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • design placut
  • usor de utilizat
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.