8 iunie 2023

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Argo Minimal

Argo Minimal este un convector electric potrivit pentru a fi amplasat pe perete sau poate fi asezat pe podea, ce asigura confortul casei tale. Mai multe detalii vom dezbate in continuare, unde poti afla tot ceea ce te intereseaza.

Convectorul Argo Minimal prezinta o putere de 1500 W si este prevazut cu doua trepte de putere care inregistreaza on consum de 750 W, respectiv 1500 W.

Poate fi folosit fara probleme chiar si in baie pentru ca este prevazut cu protectie IP24. De asemenea, dispune si de dispozitiv de siguranta impotriva supraincalzirii si a rasturnarii.

Termostatul digital iti permite reglarea rapida si facila a temperaturii ambientale.

Timer-ul iti permite sa programezi activitatea aparatului in intervalul 1-24 de ore.

Telecomanda slim permite controlul aparatului de la distanta, fara sa fie necesara deplasarea pana la el.

Dimensiunile convectorului sunt de 76 x 38 x 9 cm (l x L x A) fara picioare, iar cu picioare 76 x 38 x 24 cm (l x L x A). Are o greutate de 4.8 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de acest aparat si declara ca isi face treaba foarte bine. Cei mai multi l-au montat in baie si sustin ca incalzeste destul de repede. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Argo Minimal este un convector electric bun, pe care il poti folosi si in medii unde nivelul de umezeala este ridicat. Clientii confirma eficienta ta, iar aici poti verifica si tu oferta.

7.6

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • timer
  • protectie IP24
  • telecomanda
  • montaj usor in perete
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.