14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Argo Pepita

Argo Pepita este o aeroterma electrica deosebita cu efect de semineu, ceea ce o face diferita fata de modelele clasice. Poate fi folosita atat acasa, cat si la birou, insa pana atunci, te invitam sa afli mai multe detalii despre ea.

Aeroterma Argo Pepita dispune de o putere de 1500 W si este prevazuta cu doua trepte de putere ce inregistreaza un consum de 750 W si 1500 W.  Prezinta doua moduri de incalzire si anume: Eco si Confort. Elementele de incalzire prezinta rezistenta ceramica, iar ventilatorul din dotare este suficient de puternic astfel incat sa asigure o incalzire eficienta a incaperii. In plus, gratie functiei de oscilatie, camera va fi incalzita uniform.

Este un aparat potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 50 mc. Asigura un grad ridicat de siguranta inutilizare, fiind dotata cu protectie electrica dubla impotriva supraincalzirii, dar si sistem de siguranta impotriva rasturnarii.

Cu siguranta se va face remarcata oriunde ai amplasa-o, gratie design-ului deosebit cu care a fost prevazuta.

Dimensiunile aparatului sutn de 35 x 30.5 x 18 cm (l x L x A) si cantareste 2 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este un aparat foarte simpatic, ce se descurca destul de bine. Sunt multumiti si de faptul ca nu ocupa mult spatiu astfel ca poate fi amplasata si in locuri mai restranse. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.


Concluzii autor

Aeroterma Argo Pepita este un model deosebit, ce imbina perfect partea functionala cu cea estetica, iar rezultatul este unul pe masura. Discutam despre o eficienta destul de buna, iar daca ar fi sa ne raportam la pret, as spune ca este rezonabil. Poti vedea aici oferta curenta.

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • efect de semineu
  • 2 moduri de incalzire
  • siguranta in utilizare
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *