22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Boilerul electric Ariston Velis Evo 100 EU reprezinta o alegere remarcabila pentru cei care cauta confort termic, eficienta si un design sofisticat intr-un singur pachet. Cu o capacitate de 100 de litri si o serie de caracteristici inovatoare, acest model se integreaza perfect in baie, oferind un nivel de confort sporit si adaptabilitate in orice spatiu.

Ariston Velis Evo 100 EU impresioneaza cu un design italian ce combina finisajele metalice cu linii fine, aducand eleganta in baie. Forma plata a aparatului este conceputa pentru a se integra armonios in decor, oferind o estetica moderna si rafinata.

Un punct forte al acestui boiler este afisajul tactil Soft Touch inteligent. Furnizand informatii clare despre multiple aspecte, acesta adauga o nota de tehnologie avansata si usurinta in utilizare.

Velis Evo Plus si Velis Evo Plus Wi-Fi reprezinta primele incalzitoare de apa plate care afiseaza numarul de dusuri disponibile. De asemenea, timpul de asteptare pana la urmatorul dus este intotdeauna vizibil pe ecran. Prin intermediul interfetei de afisare, poti programa cu precizie momentele dorite pentru a avea apa calda pregatita. Aceasta functie este extrem de utila si contribuie la economisirea de energie.

Sistemul inovator cu doua rezervoare asigura o incalzire mai rapida a apei. Fiecare rezervor functioneaza independent, garantand intotdeauna disponibilitatea apei calde necesare. Aceasta tehnologie aduce un confort dublu si eficienta sporita in utilizare.

Cu o adancime de doar 27 cm, boilerul Ariston Velis Evo 100 EU poate fi montat atat vertical, cat si orizontal, oferind o flexibilitate deosebita in alegerea locului potrivit pentru instalare. Aceasta versatilitate permite integrarea facila in orice spatiu limitat.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Ariston Velis Evo 100 EU este o alegere excelenta pentru cei ce cauta un sistem de incalzire a apei care sa ofere un echilibru perfect intre estetica, performanta si eficienta energetica. Cu functii inteligente, design italian si tehnologie avansata, acest boiler promite sa asigure un confort sporit si sa indeplineasca exigentele utilizatorilor in mod eficient. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de eficienta acestui dispozitiv si confirma ca functioneaza excelent. Incalzeste rapid apa, este eeconomic si foarte practic. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *