16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Pat Arva

Pentru un dormitor simplu, dar in acelasi timp elegant, recomandam patul tapitat Arva. Acest model reuseste sa imbine intr-un mod foarte placut utilul cu placutul, pentru un rezultat cat mai bun.

Este tapitat cu piele sintetica de culoare neagra. Prezinta lada de depozitare foarte incapatoare, ceea ce consider ca reprezinta un avantaj, fiindca nu toate modelele sunt prevazute cu lada.

Dimensiunile acestuia sunt de 158 x 216 cm si este compatibil cu saltele de dimensiunile 150 x 200 cm. Aici gasesti mai multe modele de saltele cu respectivele dimensiuni.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au fost multumiti de acest produs in masura in care a fost exact ceea ce s-au asteptat. Le place atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Au apreciat raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Patul Arva este un model simplu, dar elegant, care se va integra foarte bine in orice tip de dormitor. Clientii s-au aratat multumiti, ceea ce inseamna ca este un produs bun. In plus, aici poti consulta o oferta de pret avantajoasa.

8.7

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.4/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • design placut
  • lada de depozitare spatioasa

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *