15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Samsung VCC52E5V36

Curatenia nu ar fi la fel de eficienta fara un aspirator bun. Nu doar ca va curata mizeria, dar indeparteaza si praful, care se depune fara voia noastra. Pe piata nu au intarziat sa apara diverse modele, de aceea si decizia de cumparare a devenit si mai dificila. In continuare, iti prezentam aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36, o alegere tentanta, dar nu inainte de a afla tot ceea ce este necesar sa stii inainte de a achizitiona orice produs.

Estetic vorbind, aparatul prezinta o carcasa draguta, de culaore albastra in combinatie cu gri. In partea de jos, se afla butonul de unde vei putea porni si opri aparatul, dar de unde vei selecta si puterea de aspirare.

Samsung VCC52E5V36 este un aaspirator cu sac ce inregistreaza o putere de 1500 W si o capacitate de aspirare de 320 W. Capacitatea de colectare este una foarte buna, de 2.5 litri. In acest fel, nu vei fi nevoit sa golesti foarte des sacul. Recomandam la 3-5 utilizari, insa depinde de suprafata aspirata si de gradul de murdarie. Iti vei putea da seama cand este nevoie, fiindca puterea aspiratorul va deveni din ce in ce mai slaba, pe masura ce sacul incepe sa se umple.

Chiar daca este prevazut cu sac si nu cu recipient de plastic, acesta va fi golit destul de usor. Este suficient sa rasucesti si sa golesti, iar praful nu se va imprastia.

Nivelul de zgomot nu depaseste limita maxima de 85 dB, pe cea mai puternica treapta de aspirare.

Acesta este praevazut cu accesoriu pentru spatii inguste, pentru a iti fi mult mai usor de cureti colturile sau zonele de sub mobila.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca au fost surprinsi in mod placut de acest aspirator, fiind ca s-a dovedit a fi mai eficient decat s-au asteptat. In consecinta, functioneaza foarte bine, aspira toate tipurile de suprafete fara probleme. Mai mult, apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzii autor

Fiindca aspiratorul nu poate lipsi din nicio locuinta, iti recomandam sa te informezi foarte bine inainte sa iei orice decizie de a achizitiona un anumit produs. Este important ca aspiratorul ales sa aiba o durata lunga de viata, dar sa aspire cel putin decent. Aspirator Samsung VCC52E5V36 este o varianta de luat in calcul, dar inainte trebuie sa decizi daca iti doresti un model cu sau fara sac. Acesta poate fi golit destul de usor si poti opta intre sacii de unica folosinta sau sacii textili. Aici poti verifica si oferta de pret actuala.

8.7

Calitate

8.7/10

Design

8.3/10

Usurinta folosire

9.0/10

Pret

8.8/10

Eficienta energetica

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • sacul se curata usor

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *