23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ASTY-1420W

Cum curatenia constituie una dintre activitatile casnice de baza, atunci trebuie sa optimizam acest proces si sa apelam la produsele cu eficienta cea mai ridicata. Aspiratorul cu sac Star-Light ASTY-1420W ar putea fi ajutorul de incredere, iar ce este cel mai interesant, este faptul ca poate fi achizitionat la un pret neasteptat de mic.

In ultima perioada brandul romanesc Star-Light a lansat din ce in ce mai multe produce care au atras atentia cumparatorilor. In general, produsele acestui brand ofera o calitate cel putin decenta, la un pret foarte mic, ceea ce constituie un avantaj. Nu putine sunt cazurile in care un produs Star-Light cu specificatii similare ale unui alt produs aflat in portofoliul altei marci, prezinta un pret mult mai mic, iar diferenta de pret ramane un semn de intrebare.

Aspiratorul Star-Light ASTY-1420W este prevazut cu un design compact, avand carcasa alba in combinatie cu verde. Este un aparat suficient de mic incat sa iti poti manevra lejer. Are o latime de 26.3 cm, inaltime de 21.5 cm si adancime de 38 cm, cu o greutate de 4.3 kg.

Star-Light ASTY-1420W este un aspirator cu sac avand un motor suficient de puternic incat sa ofere o aspirare eficienta, de 1400 W. Independent de noi, praful isi face apartia si simtita prezenta chiar daca obisnuim sa aspiram destul de des. Atunci, aspiratorul a fost prevazut cu o putere de absorbtie a prafului de 270 W.

Capacitatea sacului de colectare a murdariei si a prafului este de 2 litri. Sacul este realizat din material textil, ce necesita curatare periodica, fiind lavabil. Totusi, este un avantaj comparativ cu aspiratoarele ce prezinta saci de unica folosinta, fiindca acestia ar atrage cheltuieli in plus.

Dar cum iti vei da seama ca sacul aspiratorului trebuie curatat? Aspiratorul detine un indicator, iar in momentul in care sacul s-a umplut, acesta se va prinde. Pe de alta parte, si puterea de aspirare devine mai slaba, fiind resimtit acest lucru.

Rotile aparatului sunt prevazut cu cauciucuri, astfel incat parchetul sau gresia sa nu aiba de suferit. Nici in ceea ce priveste zgomotul nu avem de ce sa ne plangem, fiindca nivelul maxim este de 84 dB, ceea ce inseamna ca nu va produce un zgomot exagerat de mare.

Star-Light ASTY-1420W este dotat cu filtru coventional ce detine 5 straturi de filtrare si microfiltru pentru a proteja motorul. Este dotat cu perie standard pentru curatarea covoarelor sau suprafetelor dure preucm gresie si faianta, dar si accesoriul pentru spatii inguste pentru o curatare eficienta a colturilor peretilor si zonelor de sub mobila.

Cablul aparatului are o lungime rezonabila de 8 metri, motiv pentru care vei putea aspira o suprafata extinsa fara probleme. Imediat ce ai terminat activitatea, apasand pe un buton, cablul se va retrage atuomat.

Pareri de la clienti

Clientii care au dorit sa impartaseasca din experienta lor, sustin ca desi nu este un produs care sa exceleze si nici n-am pretins acest lucru, isi face treaba in parametrii normali. Aspira destul de bine, iar accesoriul pentru suprafetele inguste este eficient. In plus, considera raportul calitate/pret corect.

Concluzii autor

Este mai usor sa faci curatenie atunci cand ai la indemana toate dispozitivele de care ai nevoie. In functie de necesitatile tale, dar si de buget, alege ceea ce te avantajeaza. Aspiratorul Star-Light ASTY-1420W este un produs care se adreseaza si bugetelor scazute, iar pentru pretul de achizitie, isi face treaba satisfacator.

 

8.6

Calitate

8.4/10

Design

8.0/10

Usurinta folosire

8.9/10

Utilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.6/10

Argumente PRO

  • usor de manevrat
  • accesoriu pentru spatii inguste

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *