23 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus

Aspiratorul pentru ferestre Karcher WV2 Plus poate fi utilizat cu succes pe toate suprafetele netede cum ar fi: gresie si faiana, oglinda, masa de sticla, cabine de dus sau ferestre, rezultatul fiind unul fara scurgeri sau urme de imperfectiuni.

Gratie aspirarii electronice a apei, imperfectiunile in ceea ce priveste spalatul ferestrelor, fac parte din trecut, obtinand suprafete mereu curate si stralucitoare peste tot.

Karcher WV2 Plus este un aspirator de geamuri perfect igienic, rezervorul de apa golindu-se foarte rapid si simplu. Se poate manevra foarte usor de catre oricine si in orice spatiu datorita dimensiunilor si greutatii reduse, eliminandu-se astfel efortul depus pentru a face curatenie in locuinta. Acesta are dimensiuni de 12x28x32 cm si o greutate de doar 0.6 kg, latimea maxima de curatare fiind de 28cm.

Durata de incarcare a acumulatorului este de 120 de minute iar autonomia obtinuta este de 25 minute, suficient de mare pentru a te asigura ca speli toate ferestrele si oglinzile dintr-o singura incercare. Cu o singura incarcare poti spala pana la 25 de ferestre, adica aproximativ 75m².

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest aspirator pentru ferestre Karcher WV2 Plus, afirmand ca isi face treaba cu excelenta si ca acum ferestrele lor sunt impecabile, intr-un timp record. Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul avantajos si faptul ca ii scuteste de mult timp, pe care il pot petrece facand alte lucruri in familie.

Concluzii autor

Personal sunt de parere ca Karcher WV2 Plus se merita achizitionat, mai ales daca aveti de curatat multe ferestre si doriti sa o faceti intr-un timp scurt, din cateva manevra. Daca v-ati convins de necesitatea unui astfel de aspirator pentru ferestre, il puteti gasi la cel mai bun pret aici!

9.3

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.1/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Autonomie 25min
  • Ferestre impecabile, fara urme
  • Raport calitate-pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *