21 februarie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

BEKO VCC5325AR este un model de aspirator cu sac ce asigura o eficienta ridicata, la un pret avantajos. Reuseste sa aspire excelent orice tip de suprafata, datorita motorului puternic cu care a fost echipat.

Aspiratorul BEKO VCC5325AR este prevazut cu un motor de 800 W si o putere de aspirare de 200 W, intreaga murdarie fiind colectata intr-un sac cu capacitatea de 2.5 litri. In momentul in care respectivul sac se va umple si va fi necesara golirea sa, se va activa un indicator special. In plus, filtrul HEPA12 va reusi sa retina pana la 99% din particulele de praf, polen si acarieni, fiind eficient chiar si in cazul persoanelor alergice.

Ofera rezultate optime la aspirare atat pe suprafete dure precum parchet, gresie etc, cat si pe covoare.

Dispune de o serie de accesorii foarte utile, ce iti vor permite aspirarea unor surpafete precum covoarele, podele, dulapuri, canapele sau suprafete inguste si greu accesibile: duza aspirare spatii inguste, perie pentru aspirare parchet/covor, perie pentru aspirare tapiterie, duza pentru aspirare perdele si suprafete delicate. Diversitatea accesoriilor te vor ajuta in orice situatie in functie de suprafata pe care doresti sa o aspiri.

Aspiratorul BEKO VCC5325AR este prevazut cu un design foarte placut, beneficiind de o carcasa de culoare rosie. In partea de jos, se afla butonul de unde vei porni si opri aparatul. Dimensiunile acestuia sunt de 43 x 22.5 x 28.5 cm (L x A x l) si cantarete 4 kg.

Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios, pe cea  mai puternica treapta inregistrand 76 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de modul in care acest aspirator isi face treaba si sustin ca este suficient de puternic, aspira foarte bine orice tip de suprafete si nu este galagios. In plus, diversitatea accesoriilor il face practic in orice situatie, ceea ce clientii apreciaza foarte mult. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

BEKO VCC5325AR este un model de aspirator foarte bun, din punctul meu de vedere, ideal pentru apartamente, fiindca aspira eficient si nici nu ocupa mult spatiu. In mod cert, este la fel de eficient si intr-o casa, accesoriile din dotare asigurandu-i performante ridicate in orice situatie. In plus, pretul cu care vine la pachet este chiar avantajos.

Pareri pe scurt: BEKO VCC5325AR

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Filtru HEPA12
  • Numar mare de accesorii
  • Indicator Smart Sense
  • Puternic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *