16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Aspirator Suflanta Frunze Electric cu fir GW2500

Suflanta de frunze electrica cu fir Black&Decker GW2500 are un design ergonomic, este usoara in utilizare si in manevrare, fiind ideala pentru a aspira frunzele din gradina.

Puterea de aspirare este foarte mare, avand valoarea de 2500W iar viteza de suflare de 310km/h permite indepartarea cu usurinta a molozurilor.

Sacul de depozitare a frunzelor are o capacitate de 40l, astfel ca dintr-o singura operatiune puteti sa curatati curtea de frunze fara nicio problema.

Black&Decker GW2500 este dotat cu un tocator special conceput pentru a reduce volumul resturilor cu o ratie de tocare 10 la 1, accelerand astfel compactarea si usurand eliminarea resturilor.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil, avand o valoare de 105dB, insa, avand in vedere faptul ca va fi folosita doar pe perioada toamnei, se poate trece cu vederea peste acest aspect.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de aspirator tip suflanta frunze sunt extrem de multumiti de achizitia facuta si il recomanda cu toata increderea. Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun, usurandu-le foarte mult munca din gradina.

Concluzii autor

Consider ca Black&Decker GW2500 este un aspirator suflanta frunze necesar pe langa orice casa, usurand la maxim munca depusa pentru a strange frunzele din curte. Clientii recomanda acest model din plin, cat si raportul calitate-pret al produsului.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Putere mare de aspirare 2500W
  • Viteza mare de suflare 310km/h
  • Raport calitate-pret excelent
  • Design ergonomic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *