24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch MMB42G0B

Blender-ul Bosch MMB42G0B este un model care se lauda cu o putere mare, deci o eficienta ridicata. Este aparatul perfect pentru orice tip de nevoi si va reusi sa obtina amestecul dorit in timp util. In continuare, vei vedea pe larg, despre ce este vorba!

Bosch MMB42G0B este prevazut cu o carcasa neagra, central fiind amplasat butonul rotativ de unde vei porni aparatul. Nu ocupa foarte mult spatiu, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi daca ai o bucatarie mica.

Prezinta o putere de 700 W si o capacitate generoasa de 2.3 litri. Este potrivit chiar si pentru familii mai numeroase, descurcandu-se excelent. Detine doua trepte de viteza si functia Turbo, astfel ca vei reusi sa prepari ceea ce ti-ai propus intr-un timp cat se poate de scurt.

Blender-ul detine functiile de maruntire, pasare si zdrobire gheata. Este excelent pentru preparara smoothie-urilor, bauturilor delicioase cu gheata, supelor, dar si zdrobirea cuburilor de gheata ori a fructelor congelate.

Aparatul masoara 437 x 196 x 237 mm si este prevazut cu cablul ce inregistreaza o lungime de 0.9 m.

Bolul aparatului este realizat din sticla, ceea ce constituie un avantaj.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul de functionare al acestui aparat si sustin ca se descurca foarte bine cam in orice conditii. Bolul este realizat din sticla foarte groasa, iar cutitele sunt foarte bine ascutite. Au atins asteptarile acestora si considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Blender-ul Bosch MMB42G0B este un aparat puternic, ce ofera o capacitate generoasa si dispune de functia de maruntire, pasare si zdrobire a ghetii. In mare parte, isi face treaba foarte bine, iar acest aspect este confirmat si de clientii care utilizeaza aparatul chiar mai bine de un an. Aici poti consulta si tu o oferta de pret buna.

8.8

Calitate

8.6/10

Usurinta in folosire

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.5/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate generoasa
  • bol din sticla

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *