27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Cauti un blender eficient pentru a savura in orice moment al zilei un suc proaspat si natural? Blenderul Heinner Master Collection HBL-1000XMC ar putea fi aparatul potrivit nevoilor tale, insa decizia o vei lua tu, dupa ce vei citi acest articol si vei afla tot ceea ce te intereseaza.

Este prevazut cu un design compact si modern, avand carcasa argintie. Panoul de control este amplasat central pentru a iti la indemana. Dispune de display LCD, care va afisa timpul necesar pentru fiecare operatiune dorita. Fiind un aparat mic, va fi usor de depozitat in orice bucatarie, fara sa ocupe spatiul foarte mare.

Blenderul Heinner Master Collection HBL-1000XMC inregistreaza o capacitate de 1.5 litri, fiind prevazut cu bol din sticla unde va fi colectat tot sucul. Acesta poate fi curata foarte usor, direct sub jetul de apa.

Aparatul detine o putere de 1000 W, astfel ca va fi capabil sa marunteasca chiar si bucati de gheata, nuci ori alte tipuri de alimente la fel de dure. Acest lucru se datoreaza puterii mari.

Dispune de 5 viteze Pulse pentru a obtine rezultatele vizate. Astfel, cu acest aparat vei putea mixa, marunti, lichefia, amesteca sau prepare piure, devenind multifunctional. Functia Pulse te va ajuta sa obtii cei mai fini fulgi de gheata ori cea mai cremoasa textura.

Aparatul este prevazut cu un cutit detasabil, relizat din inox, oferind o rezistenta ridicata si o eficienta pe masura.

Sistemul anti-alunecare asigura un echilibru foarte bun aparatului, pentru a nu se isca neplaceri pe parcursul functionarii.

Pareri de la clienti

Clientii, la randul lor, s-au declarat in mare parte multumiti de modul de functionare al acestui aparat care s-a dovedit a fi foarte util si eficient. Cum nu au fost identificate probleme majore, acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Blender-ul face parte din seria electrocasnicelor care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria nimanui, cu atat mai mult cand este multifunctional, devine o achizitie foarte rentabila. Blender-ul Heinner Master Collection HBL-1000XMC Este usor de utilizat, deci poate fi folosit fara probleme si de persoanele varstnice, dar si de curatat. Aici poti verifica o oferta de pret foarte buna.

Recenzii pe scurt: Heinner Master Collection HBL-1000XMC

9.4

Calitate

9.3/10

Design

9.0/10

Usurinta folosire

9.4/10

Utilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • cutit din otel inoxidabil
  • putere mare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *