27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Fierastrau circular Bosch Professional GCM 8 SJL

Bosch Professional GCM 8 SJL este un fierastrau circular profesional, ce dezvolta o putere de 1600W si o viteza de rotatie de 5500rpm, fiind destinat in principal pentru o taiere in plan orizontal de 312 mm pentru o multitudine de utilizari.

Are o greutate de doar 17 kg, fiind foarte usor de mutat si manevrat. Este dotat cu un laser integrat pentru a asigura o debitare precisa si cu Sine laterale integrate pentru transportul materialului.

Diametrul panzei de fierastrau este de 216mm iar diametrul orificiului panzei de fierastrau este de 30mm. Manerul integrat va asigura o manevrare foarte usoara si un transport facil.

Domeniile in care este utilizat fierastraul circular Bosch Professional GCM 8 SJL sunt urmatoare:

  • taierea lemnului
  • taierea plasticului
  • taierea metalelor neferoase

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de fierastrau circular sunt extrem de multumiti de calitatea produsului si de modul in care acesta functioneaza, afirmand ca este un aparat destept, care face fata oricarei provocari profesionale. Pretul pe care il veti da pentru acest produs reflecta calitatea, cat si uzabilitatea acestuia si cu siguranta nu veti regreta niciun moment alegerea facuta.

Concluzii autor

Consider ca este un fierastrau circular de top, destinat utilizarii profesionale, cu ajutorul caruia va puteti realiza proiectele fara prea mult efort si cu multa usurinta. Pretul este unul corect, Bosch dovedind ca tine la calitatea produselor brandului, precum si la clientul final.

Review pe scurt: Bosch Professional GCM 8 SJL

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.1/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Putere 1600W
  • Viteza rotatie 5500rpm
  • Multitudine de utilizari
  • Greutate redusa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *