22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bosch PST 900 PEL COMPACT

Bosch PST 900 PEL COMPACT este un fierastrau pendular puternic si fiabil, ce face parte din gama semiprofesionala, dotat cu un motor de mare randament, cu putere de 620 W si o adancime de taiere de 90 mm in lemn, cu ajutorul caruia puteti sa executati cu usurinta lucrari de o dificultate ridicata.

Pendularea orbitala in 4 trepte va asigura un avans rapid la taiere, o calitate superioara a taierilor curbe si o durabilitate ridicata a panzei de fierastrau.

Prezinta un sistem SDS Bosch ce faciliteaza schimbarea panzelor de fierastrau, foarte sigur si fara efort, in doar cateva momente, fara a mai fi necesara cheia. Mai prezinta un racord special pentru aspirarea prafului, lucrand astfel cat mai curat posibil.

Talpa robusta va asigura o ghidare stabila, reglarea acesteia putand fi facuta pentru taieri oblice pana la 45°.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de fierastrau pendular Bosch PST 900 PEL COMPACT afirma ca sunt foarte multumiti de achizitia facuta si ca se descurca excelent, fiind extrem de fiabil, puternic si usor de manevrat. De asemenea acestia mai apreciaza faptul ca materialele din care este fabricat sunt de cea mai inalta calitate, Bosch dovedind ca mentine calitate produselor la un nivel superior.

Concluzii autor

Consider ca este o unealta ce va face fata cu brio oricarei provocari in materie de taiere in lemn, fiind conceputa special pentru pasionati. Raportul calitate-pret este unul bun, avand in vedere ca vorbim de o unealta Bosch de cea mai buna calitate.

Review pe scurt: Bosch PST 900 PEL COMPACT

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Calitate garantata Bosch
  • Pendulare orbitala in 4 trepte
  • Sistem SDS
  • Racord aspirare praf

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *