27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Solac RA8019

Solac RA8019 este un model de calorifer care ne-a surprins in mod placut si care merita sa discutam putin despre el. Reuseste sa incalzeasca rapid incaperea si este usor de mutat dintr-o incapere in alta.

Solac RA8019 prezinta o putere de 2000 W si 9 elementi. Dispune de doua trepte de putere, pentru a regla nivelul de putere in functie de necesitate.

Dispune de termostat de camera reglabil eficient pentru mentinerea unei temperaturi constante, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Este un produs sigur, fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva incalzirii.

Dupa cum am mai spus, este usor de mutat dintr-o camera in alta, pentru ca este prevazut cu roti. Astfel, vei putea incalzi foarte usor chiar si mai multe incaperi.

Caloriferul masoara 65 x 16 x 43 cm (l x L x A) si are o greutate de 13 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca acest produs i-a ajutat foarte mult in sezonul rece si au declarat ca reuseste sa incalzeasca destul de repede incaperea. Sunt incantati de faptul ca este usor de mutat dintr-o incapere in alta si astfel poti incalzi mai multe camere. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Caloriferul Solac RA8019 este un model eficient si foarte practic in orice locuinta. Personal, l-as recomanda si pentru birou fiindca incalzeste destul de bine si poate reprezenta o alternativa de luat in calcul. In plus, pretul la care il poti achizitiona este foarte avantajos si il poti verifica aici.

9.1

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • eficient
  • pret avantajos
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *