24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light YOH9

Iti facem cunostinta cu unl dintre cele mai moderne variante de calorifere si anume Star-Light YOH9, ce s-a dovedit a fi o metoda eficienta pentru incalzirea casei sau, de ce nu, la birou. In continuare, vom discuta pe larg despre acest produs, oferindu-va un review obiectiv care va pune in valoare cele mai importante aspecte.

Calorifer Star-Light YOH9 dispune de o putere de 2000 W si trei trepte de putere: 800 W, 1200 W si 2000 W. Cu ajutorul termostatului de camera reglabil, vei reusi sa mentii temperatura constanta. Este ideal pentru incaperi cu un volum de pana la 60 mc, adica o suprafata de maxim 24 mp.

Datorita rotilor cu care a fost prevazut, va fi foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Este un produs sigur, fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie anti-inghet ideala in perioadele in care lipsesti mai mult de acasa.

Dimensiunile caloriferului sunt de 62.7 x 43.2 z 24.5 cm (l x L x A) si cantareste 10.6 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un produs foarte util si eficient, de care au fost foarte multumiti de modul in care acesta isi face treaba. Incalzeste destul de rapid incaperea unde este amplasat si este foarte usor de reglat. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Star-Light YOH9 este un calorifer foarte util, mai ales in locuintele unde incalzirea depinde de un anumit factor. Practic, atunci cand ai probleme cu furnizarea caldurii, este suficient de pornesti acest aparat, iar disconfortul nu va mai exista. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte avantajoasa, pe care o poti verifica aici.

Recenzii pe scurt: Star-Light YOH9

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • eficienta ridicata
  • usor de transportat
  • siguranta in folosire
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *