27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Kring Doris

Esti in cautarea unei canapele dragute pentru un living modern? Canapeaua Kring Doris poate fi o alegere interesanta si destul de ieftina. Aceasta reuseste sa se vanda destul de bine atat in mediul online, cat si offline, de aceea am decis sa punem la punct cateva aspecte referitoare la aceasta.

Estetic vorbind, este o canapea moderna si eleganta, care se va potrivi foarte bine in orice living, fie el si mai mic, dat fiind ca dimensiunile acesteia sunt de: 170 x 106 x 41 cm extinsa, stransa 170 x 83 x 87 cm, iar cutia Ottoman 107 x 38 x 41 cm.

Foarte important este faptul ca poti gasi canapeaua Kring Doris, in diverse nuante:

Structura interna este realizata din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Prezinta spoma poliuretnica sporindu-i confortul. Arcurile si bridele metalice sunt realizate din metal.

Canapeaua Kring Doris detine trei locuri. Poate fi amplasata chiar si intr-o garsoniera. In plus, datorita picioruselor sale, poti curata podeaua de dedesubt, foarte usor.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja aceasta canapea sustin ca este potrivita, din perspectiva design-ului, pentru living-uri moderne si elegante, fiindca reuseste sa se incadreze foarte frumos. Nu poate fi considerata cea mai comoda canapea de dormit, insa pentru o camera de zi, este chiar potrivita avand in vedere investitia neasteptat de mica pe care ai face-o. Cat despre raportul calitate/pret, clientii sustin ca este unul bun.

Concluzii autor

Pentru a descrie in cateva cuvinte canapeaua Kring Doris discutam despre un design placut, fiind potrivita chiar si pentru living-uri mai putin spatioase. Totodata, consideram ca pretul de achizitie este unul avantajos, iar daca esti interesat de o oferta in acest sens, poti verifica aici.

8.2

Calitate

7.8/10

Design

8.2/10

Usurinta folosire

8.3/10

Pret

8.6/10

Argumente PRO

  • design placut
  • usor de intretinut
  • potrivita si pentru incaperi mici

Argumente CONTRA

  • nu este foarte confortabila pentru dormit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *