15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Concept QH3012

Concept QH3012 ar putea fi un real ajutor in sezonul rece atunci cand ai probleme cu incalzirea locuintei sau doresti sa incalzesti numai o anumita incapere.

Are o putere de 1200 W si doua trepte de putere care inregistreaza un consum de 600 W, respectiv 1200 W. In principiu, il recomand pentru incalzirea unei camere mai mici sau chiar in baie ori bucatarie. Este prevazut cu cu protectie IP24, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme si in incaperi unde exista umezeala.

De asemenea, radiatorul Concept QH3012 are capacitatea de a se roti pana la 45 de grade pentru o incalzire uniforma a incaperii.

Dimensiunile radiatorului sunt de 61 x 12 x 12 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat ce se descurca eficient, iar cei mai multi dintre ei incalzesti bai sau bucatarii foarte mici. Isi face treaba eficient si sunt de parere ca raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Concept QH3012 este un radiator foarte practic ce ar putea fi de mare folos in orice locuinta. Este important de retinut ca poate fi amplasat si in medii in care exista umezeala gratie protectiei cu care a fost prevazut. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • protectie IP24
  • 2 trepte de putere
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *