24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZKH 02

Cauti o solutie eficienta pentru incalzirea casei sau doar a anumitor camere? Noi iti recomandam sa iei in calcul si varianta unui convector electric pentru ca s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o optiune foarte eficienta. Te invitam in continuare, sa afli mai multe detalii despre convectorul electric  Zass ZKH 02 despre care vom discuta pe larg.

Convectorul  Zass ZKH 02 ofera o putere de 2000 W si este prevazut cu 3 trepte de putere. Astfel, vei putea regla puterea in functie de necesitate si de confort. Cele trei trepte de putere poti fi reglate la 759 W, 1250 W sau 2000 W.

Dispune si de termostat de camera, pe care il poti regla. Cand temperatura ajunge sub o anumita valoare, convectorul va porni pentru a atinge temperatura setata.

Poate fi amplasat atat pe podea, cat si pe perete.

Este un aparat sigur, fiind prevazut cu siguranta si protectia la supraincalzire.

Masoara 72 x 14 x 46 cm (l x L x A) si cantareste doar 3.96 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta intrucat se descurca excelent atat in apartamente, cat si la casa. Incalzeste foarte bine incaperea unde este amplasat, chiar si camere de pana la 20 mp. Totodata, este silentios, prin urmare il poti folosi si in camera unde dormi. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Recomandam convectorul electric  Zass ZKH 02 pentru ca s-a dovedit a fi eficient, in repetate randuri, incalzind chiar si living-uri destul de spatioase. Prin urmare, isi face treaba asa cum promite, iar clientii sunt incantati de achizitia facuta. Aici poti gasi si tu o oferta de pret de nerefuzat.

Opinii pe scurt: Zass ZKH 02

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • 3 trepte de putere
  • eficienta ridicata
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *