Baby monitor, DIGOO BB-M1, camera P2P, WI-FI, rezolutie HD 720P

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review  DIGOO BB-M1

DIGOO BB-M1 este o varianta mai modesta de aparat pentru monitorizarea bebelusului, potrivita pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare, dar totusi au nevoie de un ajutor.

Poate fi folosita cu succes atat ca baby monitor, cat si in alte scopuri cum ar fi spatii de lucru, gradinita/cresa si asa mai departe.

Imaginile inregistrate de acest aparat pot fi vizualizate pe telefonul mobil sau pe calculator. In cazul in care alegi telefonul mobil, atunci trebui sa stii ca poate exista comunicare in ambele directii.Conexiunea camerei cu telefonul mobil sau cu calculatorul se va realiza prin wireless, prin intermediul unui router. In cazul inc are router-ul si abonamentul internet detin adresa IP fix, atunci vei putea viziona imaginile si prin internet.

Poti vizualiza imagini destul de clare chiar si pe intuneric. Totusi pentru a nu fi distorsionate, recomanda sa ca aparatul sa nu fie la o distanta mai mare de 10 metri de obiectiv. Poti stoca filmarile pe card foarte simplu.

Rezolutia imaginilor este de 720 pixeli. Dimensiunile aparatului sunt de 87.1 x 87.1 x 142.8 mm si are o greutate de 0.3 kg.

Raza de actiune este de 25 m. De aceea, consider ca acest aparat este potrivit indeosebi pentru aparatamente.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt, in mare parte, multumiti de aparat si declara ca isi fac treaba eficient cu ajutorul sau. De asemenea, sustin ca pentru pretul pe care il are, isi face treaba mai mult decat bine. In plus, acestia sutn incantati de faptul ca se pot conecta la camera chiar daca sunt acasa sau la serviciu, fiind usor de utilizat si de instalat. O parte dintre ei au ales sa il fixeze in tavan sau perete. In consecinta, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.


Concluzii autor

DIGOO BB-M1  este un aparat de monitorizare ieftin, dar eficient, care a reusit sa ii surprinda in mod placut pe cumparatori si chiar sa le depaseasca asteptarile. Acestia sustin ca este o achizitie foarte buna, iar aparatul reprezinta un real ajutor pentru ei. In plus, pretul la care poate fi achizitionat este mai mult decat accesibil, iar aici poti vedea oferta.

Pareri pe scurt: DIGOO BB-M1

7.3

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de instalat si de utilizat
  • Imagini bune chiar si noaptea
  • Kit de fixare pe perete sau tavan
  • Imaginile pot fi vizualizate pe telefon sau calculator

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.