27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

BaByliss IPL Homelight G946E

In dorinta de a scapa de parul nedorit, tot mai multe femei, dar si barbati, apeleaza la epilatoarele prevazute cu tehnologia IPL. Insa nu toate ofera garantia de a fi eficiente, iar noi ne vom opri de aceasta data asupra modelului BaByliss IPL Homelight G946E, care promite a fi un model de incredere.

BaByliss IPL Homelight G946E inregistreaza, nu mai putin, de 300.000 de impulsuri, reusind sa elimine pana la 90% din parul nedorit. Este compatibil cu 5 tipuri de piele si poate fi utilizat atat pe fata, cat si pe corp.

Exista posibilitatea de a conectare prin Bluetooth, astfel fiind ajustata in mod automat intensitatea luminii si calcului automat al impulsurilor de lumina.

Epilatul n-a fost niciodata mai comod si mai putin dureros. Prezinta senzor de contact, care se va aprinde doar in momentul in care va interactiona in totalitate cu pielea.

In principiu, rezultatele vor incepe sa se vada dupa doar cateva sedinte, parul va creste din ce in ce mai rar. Producatorii promit rezultate garantate dupa 8 sedinte.

Aparatul este prevazut pentru cap destinat zonelor sensibile, dari si cap pentru parul facial.

Pareri de la clienti

Clientii, preponderent femei, sunt foarte incantate de acest produs, fiindca rezultatele au inceput sa se observe foarte rapid. Dupa doar cateva sedinte, parul creste mult mai greu sau chiar deloc, deci functioneaza. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

BaByliss IPL Homelight G946E este un epilator foarte bun, pe care il recomandam cu toata increderea. Eficienta a fost dovedita, iar clientele sunt mai mult decat multumite. A fost utilizat atat pentru tratarea parului corporal, cat si facial, iar rezultatele au fost cele asteptate. In plus, poti beneficia aici de o oferta de pret foarte buna pentru acest model.

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • cap zone sensibile
  • cap pentru par facial
  • 300.000 impulsuri

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *