24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beurer IPL6000

Visul oricarei femei este de a scapa de parul nedorit, iar acum chiar este posibil acest lucru. Datorita tehnologiei inovatoare IPL, la nivelul zonelor tratate parul va creste mult mai greu sau chiar deloc. Un aparat interesant este si epilatorul Beurer IPL6000 despre care vom discuta pe larg, in continuare.

Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati si este potrivit pentru tratarea tuturor zonelor: picioare, maini, sub brat, linia bikinilor, fata.

Fiind destul de mic va fi foarte usor de manevrat, astfel incat sa poti trata corespunzator toate zonele dorite.

Chiar dupa primele 3-4 sedinte, poti observa primele rezultate. Parul se va rari din ce in ce mai rau.

Trebuie sa fii atent pentru ca aparatul sa ia contact total cu pielea, pentru a functiona. Inainte de inceperea tratamentului, trebuie sa te asiguri ca zonele dorite au fost curatate si rase.

Pareri de la clienti

Clientele sustin ca este un aparat care a functionat si au putut observa in scurt timp, o reducere semnificativa a parului. Sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut pana acum si considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Beurer IPL6000 este un epilator care are la baza tehnologia IPL, ce  s-a dovedit a fi varianta cea mai potrivita in acest moment. In cazul de fata, acest aparat este usor de folosit si iti permite o flexibilitate destul de buna. Urmarind cu atentie instructiunile primite, va fi imposibil sa nu obtii rezultatele dorite. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • usor de utilizat
  • corp si fata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *