22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Philips Lumea BRI953/00

Acum poti scapa eficient de parul nedorit si te poti bucura de o piele catifelata un timp indelungat. Epilatoarele care au la baza tehnologia IPL si-au dovedit eficienta si au castigat din ce in ce mai mult teren in detrimentul mijloacelor clasice de epilare. In cadrul acestui review, vom discuta despre un alt model de epilator IPL si anume Philips Lumea BRI953/00.

Philips Lumea BRI953/00 este prevazut cu 250.000 de impulsuri si este potrivit atat pentru corp, cat si pentru fata.

Tehnologia IPL presupune intreruperea ciclului de crestere al firului de par, actionand la nvielul radacinii prin aplicarea unor impulsuri delicate de lumina.

Accesoriile cu care a fost prevazut acest aparat se vor adapta indiferent de zona pe care urmeaza sa o tratezi. In acest context, exista accesoriu pentru fata, dar si accesoriu de dimensiuni mari pentru zone extinse ale corpului.

Senzorul Skin are capacitatea de a detecta cea mai potrivita setare de energie, in functie de nuanta pielii.

Aparatul poate fi folosit atat cu fir, cat si fara fir. Astfel, iti va asigura un confort ridicat, dar si o flexibilitate excelenta.

Durata de aplicare in zona axilelor este de 2.5 minute, a fetei 1.5 minute, inghinala 2 minute si a gambelor 8.5 minute.

Pareri de la clienti

In principiu, persoanele care au urmat cu strictete instructiunile primite, s-au bucurat de rezultate bune. Au putut observa cum parul creste din ce in ce mai rar, iar pielea ramane catifelata un timp indelungat. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelenta.


Concluzii autor

Philips Lumea BRI953/00 este un produs eficient, care functioneaza foarte bine, cat timp sunt respectate intocmai instructiunile ce vin la pachet cu aparatul respectiv. Clientii confirma aceste lucruri si se arata multumiti. Aici poti verifica si o oferta de pret actualizata.

9.1

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • 250.000 impulsuri
  • pentru fata si corp

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *