25 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Medisana IPL 800 88580

Cu siguranta, fiecare femeie isi doreste sa aiba o piele catifelata un timp indelungat, iar tehnlogia IPL a castigat din ce in ce mai mult teren in ultima perioada. De aceasta data, vom discuta despre un alt aparat ce functioneaza pe baza acestei tehnologii si anume Medisana IPL 800 88580.

Tehnologia presupune actionarea la nivelul radacinii firului de par, astfel intrerupand ciclul de crestere al acestuia. Dupa cateva sedinte se poate observa o crestere mult mai rara si lenta a firelor de par din zonele tratate.

Dipsune de 5 tipuri de intesitate a luminii, cu ajutorul carora vei reusi sa distrugi radacina firelor de par, prevenind si aparitia acestora.

Inregistreaza 50.000 de pulsuri de lumina, nivelul maxim de energie fiind de 4 joules/cmp.

Nu putem pretinde ca este cel mai performant model de pe piata si nici nu cred ca ai avea asemenea asteptari, mai ales daca iei in calcul pretul de achizitie, insa cu siguranta, este mai eficient decat un epilator obisnuit. 😊

Pareri de la clienti

Clientele se declara multumite de rezultatele pe care le-au obtinut pana acum, reusind sa trateze mai multe zone. In principiu, este ceea ce se asteptau sa fie si considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Medisana IPL 800 88580 este un epilator ce are la baza tenologia IPL, care ofera rezultate satisfacatoare. In principiu, as recomanda acest aparat persoanelor care nu dispun de un buget foarte mare incat sa isi permita aparatele de varf din aceasta gama si totusi vei reusi sa iti faci treaba destul de bine si cu acest model. In plus, aici gasesti o oferta de pret avatanjoasa pentru Medisana IPL 800 88580.

8.7

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.6/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *