24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Remington i-LIGHT IPL6780

Tehnologia IPL a castigat din ce in ce mai mult teren si nu degeaba. Eficienta este pe masura, iar noi suntem aici sa iti oferim tot sprijinul pentru a lua decizia corecta. Piata nu duce lipsa de ofertanti care propun o gama variata de modele pe care le gasesti aici. Insa, noi ne vom opri asupra epilatorului Remington i-LIGHT IPL6780 pe care il vom analiza in detaliu.

Cu ajutorul acestui aparat, vei reusi sa scapi de atat de parul de pe corp, cat si de cel de pe fata, cat se poate de usor si nedureros. Nu mai trebuie sa mergi la salon, cand poti obtine acasa rezultatele dorite.

Dupa doar cateva sedinte, vei reusi sa vezi rezultatele. Parul va creste din ce in ce mai rar, iar pielea va fi catifelata un timp indelungat.

Senzorul de detectare a tonului pielii te va ajuta sa fii sigura ca nuanta pielii este adecvata pentru a urma tratamentul IPL.

Poti opta pentru cele cinci setari pentru a regla nivelul de putere in functie de zona pe care urmeaza sa o tratezi.

Poate fi folosit in egala masura, atat de femei, cat si de barbati. Rezultatele vor fi garantate in ambele situatii.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest aparat reuseste sa isi faca treaba cu brio, iar rezultatele au inceput sa se cunoasca dupa doar cateva sedinte. Este usor de utilizat si poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati. In plus, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Remington i-LIGHT IPL6780 este un model de epilator care isi face treaba eficient, garantand rezultate bune. Detecteaza automat nuanta pielii, iar in functie de aceasta vei sti daca tratamentul va functiona sau nu. Este potrivit atat pentru femei, cat si de barbati, asigurand in ambele cazuri rezultate optime. Aici poti consulta oferta de pret propusa, care, din punctul nostru de vedere, este foarte avatanjoasa.

 

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • tehnologie IPL
  • rezultate vizibile dupa cateva sedinte
  • 5 setari
  • senzor detectare ton al pielii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *