24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Feliator Bosch MAS4000W

Bosch MAS4000W este un feliator ideal pentru paine, branza, fructe sau legume, lama zimtata din otel de inox fiind potrivita pentru o gama variate de alimente. Are o precizie ridicata de feliere datorita posibilitatii de ajustare a grosimii de feliere ce poate ajunge pana la 17mm.

Poti utiliza feliatorul Bosch MAS4000W in siguranta deplina deoarece prezinta o functie Pulse cu tasta de siguranta, protectie la degete si dispozitiv de fixare a alimentelor. Acesta este pliabil pentru o depozitare usoara iar toate componentele din plastic sunt fabricate fara BPA (BPA-free).

Functia impuls/turbo iti asigura puterea maxima la o simpla atingere de buton, garantand performanta maxima si actionarea accesoriilor din partea de spate a aparatului de feliat.

Pareri de la clienti

Clientii afirma despre feliatorul Bosch MAS4000W ca este util si practic, fiind super multumiti de achizitia facuta, fiind utile pentru o gama de alimente din casa.

Concluzii autor

In concluzie consider foarte util acest aparat Bosch MAS4000W, raportul-calitate pret fiind unul avantajos pentru client. Bosch se respecta ca si brand, calitatea materialelor fiind superioara, atat la plastic cat si la inox.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Feliere diversa alimente
  • Materiale de buna calitate
  • Functie Turbo
  • Functie Pulse protectie utilizator

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *