Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Feliator Bosch MAS4000W

Bosch MAS4000W este un feliator ideal pentru paine, branza, fructe sau legume, lama zimtata din otel de inox fiind potrivita pentru o gama variate de alimente. Are o precizie ridicata de feliere datorita posibilitatii de ajustare a grosimii de feliere ce poate ajunge pana la 17mm.

Poti utiliza feliatorul Bosch MAS4000W in siguranta deplina deoarece prezinta o functie Pulse cu tasta de siguranta, protectie la degete si dispozitiv de fixare a alimentelor. Acesta este pliabil pentru o depozitare usoara iar toate componentele din plastic sunt fabricate fara BPA (BPA-free).

Functia impuls/turbo iti asigura puterea maxima la o simpla atingere de buton, garantand performanta maxima si actionarea accesoriilor din partea de spate a aparatului de feliat.

Pareri de la clienti

Clientii afirma despre feliatorul Bosch MAS4000W ca este util si practic, fiind super multumiti de achizitia facuta, fiind utile pentru o gama de alimente din casa.

Concluzii autor

In concluzie consider foarte util acest aparat Bosch MAS4000W, raportul-calitate pret fiind unul avantajos pentru client. Bosch se respecta ca si brand, calitatea materialelor fiind superioara, atat la plastic cat si la inox.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Feliere diversa alimente
  • Materiale de buna calitate
  • Functie Turbo
  • Functie Pulse protectie utilizator

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.